Saturday, February 11, 2012

definitely not my first time. :)

hello semua.

oke,aku tak tahu lah korang still ingat aku ke tak. haa? tak ingat? sampai hati hampa noo. ni aku la,syazana not single. kepada sapa sapa yang pernah follow aku dulu insyaAllah dia ingat aku. motif utama aku delete blog lama aku tu aku sendiri pon taktau. biarlah jadi misteri. 

memang jadi satu hal pulak lah aku nak edit blog baru aku ni balik,letih kot. tapi nasib baik ada tuto dari incik pikah yang simple mimple and dalam bahasa yang senang nak paham. maka boleh lah aku edit balik sikit sikit tanpa menyusahkan dia. tapi niat di hati nak suruh dia buatkan header aku memandangkan photoshop aku telah dimusnahkan bila aku format balik lappie ni,demm ! 

untuk first entri ni aku tokse lah kecek banyak sangat. kalau nak aku cakap banyak banyak,tunggu lah header aku siap and follower aku kembali. oh ya,seronok pulak rasa bila dapat balik dalam dunia blogging. salam perkenalan semua. :) sekian,chow.

1 comment:

misluvcoklat said...

woi minachi , bkak blog tak gitaw XD
pergh pergh !

#oke, wa xnmpak pasai header tu..lalalala XD