Saturday, June 23, 2012

siapa tak boleh tidur sila baca.

haloo assalamualaikum.
dah tengah malam. ada yang dah tidur. ada yang nak stay up tengok bola. ada yang dok lepak kedai kedai mamak dengan member dok tunggu nak tengok bola. ada jugak yang tunggu tunggu depan pc mengharapkan aku update. anda le tu. hikhik.

oke cair sekejap. 

cair sekali lagi. 

memang orang yang nama logan ni hensem hensem ka? awww. <3

takdak motif pon sebenarnya entri aku malam ni. bosan bosan macam ni semua benda aku boleh buat. sambil berblog ni,twiter layan,fb layan. bbm apatah lagi. wajib tu. tak boleh biar lelaki p tengok bola kat mcD tanpa kawalan. nanti ada le tu,dok usha anak dara orang lain. at least bila dok bbm ni,tak sempat la dia nak mengusha. bila dia lambat reply 30saat,terus aku maki. 'hoi,awat lambat reply?usha sapa tu?' sopan aku bertanya.

merepek ja entri malam ni. sebelum hampa menguap kebosanan,elok lah hampa beralih ke blog yang lain pulak. tutup blog aku. aku nak p tidur,warm up mata untuk bangun tengok bola pagi nanti. chow. ;)

tahu la bosan tapi tutup mulut la menguap tu. ingat comel ke?

1 comment:

QALBHM AHF said...

Tengah excited membaca, the entry has come to the end. =,=