Friday, June 15, 2012

bila dah duduk kedah asyik balik perlis la pulak.

hoi. jangan gelak aku pakai baju ben 10 adik aku. apa kata hampa puji gaya aku pegang raket macam rafael nadal ka,roger federer ka. raket tennis la tu hoi.

haloo assalamualaikum.
hari tu dah cakap yang aku p buat muka tak malu tompang rumah kawan aku kat perlis tu haa. sebab nak lelepak punya pasal. muka tebal pon takpa. lepas tu aku cakap pulak yang aku p padang besar tu haa. esok ni,akan aku menjejakkan kaki aku kat perlis sekali lagi. nak angkut baki barang barang kat rumah lama aku tu. lepas tu lepas tu weh. lepas tu kan. sekali lagi aku akan ke padang besar yawww.

pelik dengan hidup aku ni. dulu time duduk perlis,sikit pon aku tak kisah padang besar tu wujud ka tak,bukak ka tutup,apa yang ada kat sana and so on so on lah. tapi sekarang ni macam dah takdak destinasi lain pulak kann. ni semua sebab hari tu tak sempat nak shopping banyak banyak. orang dah nak balik,family aku baru nak sampai. mana sempat nak shopping hoi. ni kira macam qadha balik la gitu.

satu hari akan aku pergi ke kelantan pulak. ceh,tiba tiba. eh,puasa dah nak dekat. cepat jugak masa berlalu. macam baru semalam ja aku dok beli nasi bang din habuan nak bukak puasa kat KMP tu. pastu berbukak dengan kawan kawan kat bilik aktiviti. oh,rindu. :') chow.

3 comments:

misluvcoklat said...
This comment has been removed by the author.
misluvcoklat said...

pergh..padang besaq terbaikk.
selamat datang ke perlis.haha

syazana.not.single said...

haha. trimas. ;)