Monday, June 11, 2012

seronok dapat sentuh jugak dream car aku.

haloo assalamualaikum.
semalam adik aku dah start sekolah. ada negeri yang baru hari ni start. kot mana pun, selamat kembali ke sekolah you allllsss. tak boleh relax kat rumah macam I ni. hahahaha. sorry tak sengaja gelak.

nampak tak? nampak tak? dulu kereta idaman aku adalah mazda 3. harga memang mampu milik la sebab 125K ja kot kalau tak silap. lepas tu aku bersungguh sungguh minat mazda RX8 pulak. sekarang nampak tak kereta di atas tu? peugeout RCZ weh. tolong jangan cakap tak lawa. aku cili mulut sorang sorang baru tahu. 

tengok dalam gambar macam 'wow,lawa kot.' bila aku p showroom peugeout semalam aku jadi macam 'wowwwwwww !!!!' *pitam*

pastu pitam kali kedua pulak bila tengok harga. 200++K weh. kalau aku kerja nanti,aku kumpul duit,maybe sampai aku pencen kot baru boleh merasa. tu pon baru mampu bayar duit muka. huahua.

dekat dashboard dia tu ada kertas,nampak tak? dia tulis 'SOLD'. alhamdulillah. dapat jugak merasa. merasa sentuh ja la. sold tu pon bukan kat aku. kat manusia mana tah yang potong jalan aku. sekian.

4 comments:

Nurul Nadia said...

wah smartnya kereta..

syazana.not.single said...

kannn. ;)

A. Antos said...

keretanya best betul.. :) singgah blog sy, mari saling follow agar terjalin silaturahmi :)

syazana.not.single said...

memang best. insyaAllah. ;)