Wednesday, June 27, 2012

takmau buat WW

haloo assalamualaikum.
'haiiiiiii !!!' first time buat doodle. ya,jangan puji.

orang selalu tak bercakap hari rabu ni. wordless wednesday memanjang. aku yang bosan jadi bertambah bosan. kesian kat diri sendiri. so untuk hilangkan bosan aku ni,biar aku ja bercakap. wah ha ha ha. *gelak sopan*

sekarang aku tengah bengang. p1 wimax buat hal entah hapa hapa kat rumah aku ni. membuatkan aku tak boleh nak access wifi kat rumah sendiri. sadis bukan? so terpaksa lah guna broadband celcom yang alhamdulillah laju nak meninggal. kalau slow, memang malam ni keluar berita seekor berukband dibunuh kejam.

semalam aku dah buat satu tindakan berani meninggal dengan memberitahu mak aku pasal status janda beranak empatbelas aku. tak tak. tipu ja. kahwin pon belom takkan tetiba janda kannnn *gelak malu malu tutup mulut tayang cincin emas kat jari tengah,cincin raya tau nokss,kau hadoo?* gedik pulak aku bila nak bercakap pasal ni,hikhikhik. sebenarnya dah bagitahu mak aku pasal hubungan  aku n abe kelate kesayangan aku tu haa. alhamdulillah lancar jugak aku berkata kata walaupun mata terkenyit kenyit macam orang baru lepas makan skittles. apa itu skittles? sila gugel.


eh dah pukul 1. tak sempat jugak aku nak bercakap banyak banyak. kesian kat hampa tak sempat nak dengaq. aku kena rush sebab kena p ambik adik aku sekolah. driver tanpa gaji. ya,itu aku. chow.

p/s sorry doodle aku huduh. serious tak reti buat. :'(

13 comments:

my eyes for shine said...

hahaha . comel>.<

KorN said...

alamak.. dah berpunya plak empunya blog neh.. keh keh keh.. melawak jer...

misluvcoklat said...

pergh,..xlama lagi nasi minyakk ler nii..hahaha :D

wa VIP wa taw..kehkeh.

misluvcoklat said...

eh, lu pandai dowh dudle,
wa tgan keraih, xreti lukehhh..hahaha

comel jugak doodle lu. hikhik

syazana.not.single said...

my eyes for shine- kan dah cakap,jangan puji. hekhek. ;)

korn- uhuk3. terbatuk batuk pulak. :)

pkahchu- haha. wa mimpi apa pon xtau p rajin buat doodle

Nia zahirah :) said...

hahahaha dah tunang wooo !!

syazana.not.single said...

Nia- whoops. tak sampai tahap tunang lg ni. hikhik. ;)

NURUL NAJWA said...

woooo!! dgn abe kelate. pok jak eh? *lpe, da nme glamour dy. agagga

syazana.not.single said...

najjan- wah ha ha ha. sapa lagi kann. XD

nurul hazirah said...

lawa doodles sys . kte tak geti buat hihi .btw moge berbhgia dgn abe kelate gitu . hihi :)

syazana.not.single said...

hazirah- haha. terharu kena puji. trimas. ;)

buatbest said...

hehe~ nice..

Nia zahirah :) said...

elelee gomez ni malu2 pulak !