Monday, July 30, 2012

lama tak hapdate.

rasa macam lama tak apdate. lama la sangat kannn. hari tu last update hari ke empat puasa. ni dah hari ke sepuluh dah. kira lama la tu. lama kan? sila angguk. angguk cepat. angguk cepat tu bukan suruh angguk laju laju macam burung belatuk tapi suruh angguk dengan secepat mungkin. ah,merapu pulak intro gua.

sepanjang berpuasa ni memang selalu aku berbuka dengan makanan kat bazaar. mak aku masak tapi aku ni cepat bosan. suka tukar tukar selera. hari ni nak roti john. esok nak ayam percik. lusa nak murtabak. so bazaar lah heaven gua buat masa ni. nanti bila dah bosan,aku makan lah nasik mak aku masak pulak. tapi benda wajib makan time aku berbuka ialah kek batik. favourite dulu kini dan selamanya. sorga dunia tu.

jumaat lepas aku berbuka dengan annie and iffah. annie hari tu jumpak dah. tapi iffah tu dah lama tak jumpak. bila dah jumpak hari tu, tinggi semacam ja budak ni aku tengok. susu apa beliau minum? aku minta beliau suggest kat aku susu susu yang terlibat tapi sedas penampar beliau bagi kerana terasa dengan kepetahan aku memerli.

tu tu. nampak dak kasut tumit tinggi ketinggian cik pah kita. haha.

inilah skandal zaman sekolah menengahku. dulu kami lesbo. sekarang kami straight. :D

rancang nak berbuka dekat pizza hut. tapi nahaiiiii,memang tak boleh nak full lagi la kannn. time aku nak makan pulak tu. frust habaq hang. bukan selalu pon aku nak p. tapi redho sajooo. makan tomyam lah kita kat satu tempat yang baru bukak dekat village mall. carik nahas bebudak ni berbuka dengan tomyam. perut kental semua. aku ja western. selena gomez la katakan. ciken cop jugak aku bantai.

alhamdulillah muka happy dapat makan. walaupong kempunan piza. 

lain hari aku akan p berbuka kat perlis pulak. insyaAllah. dengan classmate classmate sewel sekolah aku dulu. rindu depa. sekian. ;)

8 comments:

masyi said...

xmnjejak kan kaki lg kat bazr nei...hr2 makn nc y mak mask...wah2...seronok lau dpt berbuka puasa ng kenkawan...heee

Zufar Najib said...

seyum macam dalam cite silent house.hehe.
bile tah nak berbuka ngan kekawan nih.haha

misluvcoklat said...

krikrik. taw xpa lama tak hapdate,
ngatkan lupa dah ada blog.wakaka.

wa neh, setapak pun xjejak lg kt psar ramadhan ni , bila nk p pun tiktaw,. hahah.

mai la bebukak kt perlis :D

man said...

makan ngan kawan2 ye..mmg beh

syazana.not.single said...

masyi- oh bagus la. terjamin bersih tu. sedap pon sedap. ;)

zufar- eh cita tu. best x? teringin la nak tengok. ;)

pkahchu- haha. wa busy layan anak2 dan suami. maaf la ye.

insyaAllah andai tiada aral menegak. ;)

man- memang best. :D

man said...

mst berbuka makan banyak..hehehehe

Anonymous said...

Small to medium sized fast payday loans tend to be ideal for those, what individuals get his or her existing by pay day completely to another, four week period just after month. If you have a stable profits it is easy to depend upon receiving such type of funds after you need it.
www
pożyczki prywatne
pożyczka bez bik
pożyczka na dowód
zobacz więcej

Anonymous said...

Hey There. I found your weblog using msn. That is an extremely well written article.
I will be sure to bookmark it and return to read more of your helpful information. Thanks for the
post. I will definitely comeback.

Feel free to surf to my website Desert Plants