Sunday, July 8, 2012

bebal.

berapa hari dah entah tak update blog ni? bukanlah sebab aku ni bebal mahupun pemalas piang. eh,bebal tu apa entah? bebai aku tau la. dah lama tinggal BM. sorry cikgu. -.-" teringat cikgu norma. dia yang mula guna perkataan bebal dulu. aku terpinga pinga kat belakang kelas. gosok gosok dagu, dahi, kepala hapa semua sebab nak tahu apa itu bebal. tamatlah mukadimah bernas aku pagi ni.

2 3 hari ni aku busy menghabiskan masa dengan kengkawan lama kat perlis. tapi bila dah sebut perlis,mana la ada tempat menarik sangat nak melepak. wah,aku cakap macam kacang lupakan kulit pulak padahal dah bertahun tahun duduk perlis. hikhik. ingat nak la jugak upload upload gambar bagai tapi macam yang aku pernah habaq sebelum ni,line internet sikit ja lagi nak sama kelajuan dengan abam usain bolt so boleh upload setakat 2 3 keping aje.

ni nak apload ni lebih kurang satu jam. aku makan durian 2 3 bijik pon sempat habis. 

terima kasih makcik sebab tolong tangkapkan gambar kami. terima kasih terima kasih. ;)

tu lah yang mampu aku apload. kalau nak apload semua hampa tunggu aku kahwin dapat anak dapat cucu dulu baru siap. tema macam lebih kurang hitam putih. sehati sejiwa nampaknya. ada sorang tersesat. hikhik.

drive dari perlis ke sungai petani lepas tu drive ke padang besaq tu membuatkan aku letih tahap pekerja butik buat kerja buruh. tetiba. -.-" kalau driving boleh kurus,aku rasa aku dah sekurus lidi satay. oh heaven kalau driving boleh kurus. aku start menulis pukul 9. sekarang dah pukul 10. nampak tak permainan dia? chow.

8 comments:

fatihah awesome :) said...

la awat xmai singgah kedai kami. dkt sgt dah tu. huhu

Ameerul Ashraf said...

aha.. seronok dapat jumpa kawan2 lama...

misluvcoklat said...

haritu wa nmpk lu n mak lu lalu depan union,hahah !
eh, smpai kol bapa harituu ? :D

syazana.not.single said...

fatihah awesome- ada jugak lalu depan kedai tudung ni. dok rasa macam kedai hampa tp kami tak cam. satg kalau salah malu plak,hehe.:p

ameerul Ashraf- sangat seronott. ;)

pkahchu- haha. wa duduk sampai ptg. lps mkn p umah lama. ;)

piraaa said...

seronoknya shopim, nak ikuttt

syazana.not.single said...

piraaa- boleh2. nanti orang ajak naa. ;)

Cik Yaya said...

wahh brg2 nyer cm lawa je...^,^

syazana.not.single said...

cik yaya- ada jugak yg lawa, and murah. ;)